Hvordan bli god i styrkeløftene

Her finner du mer informasjon om vårt kurs og hva det innebærer.

Hva innebærer kurset?

Har du lyst til å ta benkpressen din til nye høyder? Kanskje er det knebøy eller markløft som står høyest hos deg, eller kanskje du liker alle tre. Dette dyptgående kurset er designet for å gi deg en grundig forståelse av styrkeløftøvelsene, slik at du kan utføre dem med presisjon og selvtillit. Gjennom veiledning og praktisk trening vil vi hjelpe deg med å nå nye høyder i din styrkeutvikling. Her går vi inn på spesifikke teknikker og måter å optimalisere løftene for å passe din anatomi best mulig.

Kursets innhold:

Sumo vs. Konvensjonell markløft:

Dykk inn i de to fremste variantene av markløft – sumo og konvensjonell. Vi vil ikke bare se på teknikkens finesser, men også diskutere hvilke muskelgrupper som engasjeres sterkest i hver variant, og hvordan du kan velge den som optimalt samsvarer med dine fysiske forutsetninger og mål.

High Bar vs. Low Bar knebøy:

Gjennomgå de distinkte teknikkene for knebøy med høy og lav stangposisjon. Utforsk hvordan disse teknikkene påvirker muskelaktivering og biomekanikk, og lær hvordan du velger den riktige tilnærmingen basert på din anatomi og ønsket resultat.

Utforsk kjerneaspektene av en effektiv benkpress gjennom vårt fokus på optimal albueposisjon og grepsbredde. Oppdag hvordan riktig albueposisjon kan forbedre både prestasjon og sikkerhet, tilpasset din egen kroppsbygning. Lær også betydningen av korrekt stangretning for en jevn løftebevegelse, samtidig som vi tar opp individuelle tilpasninger og håndtering av asymmetrier. I tillegg vil vi veilede deg gjennom å finne den ideelle grepsbredden som passer dine mål og anatomi.

Dette kurset gir deg den sjansen du trenger for å virkelig mestre styrkeløftøvelsene. Enten du er nybegynner som ønsker å bygge solide tekniske ferdigheter, eller en erfaren utøver som søker finpussing og optimalisering, vil dette kurset gi deg en dyp innsikt og praktisk kunnskap. Dette er din mulighet til å få ekspertveiledning og omfattende teknisk fokus i de tre grunnleggende styrkeløftene.