Intro til treningssenter

Her finner du mer informasjon om vårt kurs og hva det innebærer.

Hva innebærer kurset?

Dette kurset er skreddersydd for å hjelpe nybegynnere på veien til en vellykket treningsreise. Vi ønsker å gi deg den beste starten på treningen ved å gi deg verdifull innsikt i treningssenteret og viktige treningsprinsipper.

Kurset inneholder:

Intro til treningssenteret: Vi vil introdusere deg til våre moderne treningsfasiliteter og hjelpe deg å bli kjent med utstyret. Dette inkluderer en omvisning av senteret og en oversikt over de tilgjengelige fasilitetene.

Gode øvelser for nybegynnere: Vi vil presentere deg for en rekke nyttige øvelser som er spesielt tilpasset nybegynnere. Fokuset vil ligge på riktig utførelse for å unngå skader og få mest mulig ut av treningen.

Hyppighet/varighet/pausetider: Vi vil diskutere anbefalt treningshyppighet og varighet for nybegynnere. Dette vil hjelpe deg å planlegge treningsøktene dine på en måte som er realistisk og bærekraftig.

Dette kurset er utformet for å gi deg kunnskapen og selvtilliten du trenger for å begynne din treningsreise på riktig måte. Vårt mål er å gi deg en positiv og givende opplevelse på FIT4, og dette kurset er starten på den reisen. Vi ser frem til å veilede deg gjennom dine første skritt mot en sunnere og sterkere versjon av deg selv!