Personlig Trening

Maksimer treningsutbyttet med våre profesjonelle PT-er. De er dedikert til å hjelpe deg med å oppnå dine treningsmål. Din individualiserte treningsplan designes for å optimalisere og effektivisere treningen, slik at du kan trene smartere, oppnå bedre resultater og unngå skader – på kortere tid.

Veiledning

Har du lyst å begynne å trene, men vet ikke helt hvor du skal starte? 
Har du satt deg mål, men lurer på hvordan du skal nå dem? 
Sliter du med å få fremgang på treningen din?
Eller har du bare lyst å sette inn et høyere gir, og trenger noen som kan pushe deg? 
 
Er svaret ja på noen av disse spørsmålene har vi to ulike nivåer for veiledning:

1) Online oppfølging
2) Stedlig oppfølging

Møt våre Personlige trenere

Skreddersydd trening

Våre sertifiserte treningsveiledere/PTer har mange års erfaring med trening og veiledning, og individualiserer treningen ut ifra din målsetting. Vi tar også hensyn til eventuelle skader og din fysiske kapasitet. Du kan velge individuell PT time eller gruppe-PT time hvis du ønsker å trene med en venn.

Velg pt-pakke

Enkel time

950 kr

12 timer

9.720 kr 810 kr/time

24 timer

Mest populær

18.960 kr 770 kr/time

36 timer

25.920 kr 720 kr/time

Online coach

798 kr Oppfølging (30 min) 2g/mnd

Online treningscoach

Ønsker du personlig veiledning i forhold til trening, motivasjon, og det å gjøre trening til en vane? Da kan vi tilby VimCoaching. VimCoaching er en online oppfølging sentrert rundt appen VimScore med vår PT Ken som tilbyr veiledning innenfor variert trening og aktivitet. Ken vil veilede deg til å sette realistiske mål, og hjelpe deg å finne både motivasjon og glede med trening. Her vil fokuset være på å hjelpe deg å skape gode vaner og mestringsfølelse rundt trening, samt legge strategier for at du skal nå målene du setter deg. Med VimCoaching vil du få to månedlige oppfølgingssamtaler på 30 min, hvor dere sammen snakker om hvordan treningen har gått i det siste, samt eventuelle endringer og tilpasninger som burde gjøres.

PT-GRUPPETIMER

Vi tilbyr nå PT-gruppetimer. Hver gruppe består av 2 – 4 som trener samtidig og vi tilpasser timene individuelt for hver enkelt og som gruppe. Timene varer i 50 minutter, og vil være en full-body trening med apparater tilpasset den enkelte utøveren for optimal trening for hver enkelt.
Kjøp enkelttimer for 290,- eller klippekort

TREnINGSKURS

Vi tilbyr nå timer for kurs for optimal trening. Kursene settes i gang når det er 4 påmeldte.

1. Intro til treningssenter
Gode øvelser for nybegynnere – hva som burde være fokus (utførelse), fullkroppsøkter, hyppighet/varighet, pausetider, gode øvelser (primært maskiner). Les mer.

2. Intensitetsstyring ved styrketrening
 Hvordan bruke RPE/RIR til å styre trening, og hvordan endre belastning for å treffe riktig intensitet. Les mer.

3. Hvordan bli god i styrkeløftene (Benk, bøy, mark)
Teknikkfokus i baseløftene, 1 time per løft. Fokus på forskjellige teknikker – sumo/konvensjonell mark, high/low bar bøy, albueposisjon og retning på stangen i benk. Les mer.

4. Hvordan bygge muskler effektivt
Går gjennom gode øvelser for muskelbygging, set/reps, fokus på teknikk. Vil også forklare litt om treningsvolum. Les mer.

Regler for medlemskap