Testlab

Hos oss gjennomfører profesjonelt helsepersonell ulike tester. Vårt tverrfaglige team består av fysioterapeuter, manuellterapeuter, legespesialister, ernæringsfysiologer og fysiske trenere. Sammen bruker vi vår kompetanse for at du skal få mest mulig nøyaktige tester og riktig oppfølging basert på disse resultatene.

HELSESJEKK

På FIT4 fokuserer vi på de viktigste faktorene for å finne ut den enkeltes utgangspunkt. Her har vi satt sammen en helsetest med de viktigste faktorene for prestasjon og helsetilstand. På denne måten har vi et godt utgangspunkt for å anbefale treningsform og sammen med deg sette fornuftige mål som vil ha stor effekt på din helse og din kapasitet.

1.390kr

PRIS:

Styrke

STYRKE I BENA ER DEN VIKTIGSTE STYRKETESTEN
FOR PRESTASJON OG HELS

Som en del av kartleggingen vil vi derfor kontrollere din maksimale styrke etter standardisert testregime og sammenligne styrke i høyre og venstre side.

Utholdenhet

Som en del av kartleggingen vil vi kontrollere ditt maksimale oksygenopptak etter standardisert testregime og gir råd i forhold til mål og trening.

Vekt/Blodtrykk

Som en del av helsesjekken tar vi med vekt og blodtrykk. Dette er viktige parametre for din helse, og er sammen med de andre testene med på å lage et godt utgangspunkt for målene og opplegget vi setter opp samen med deg.

Alle rettigheter forbeholdt Fit4 AS, Org nr 919 930 497