Veiledning

Har du som mål å komme i gang med treningen, gjøre en livstilsendring, prestere bedre i hverdagen, på jobb eller  i idretten din? Da kan våre personlige trenere hjelpe deg med å skreddersy og tilpasse treningen og aktivitetene dine i forhold til målene dine. 

Våre treningsveiledere har alle helsefaglig bakgrunn og er opptatt av at du som kunde skal få trening og aktivitet tilpasset dine behov og ditt utgangspunkt. De vil skreddersy trening tilpasset din livssituasjon og helsetilstand når du begynner hos oss. Dersom du har utfordringer med ledd og muskler, somatiske lidelser eller problemer med magen vil våre trenere jobbe tett opp mot vårt helseteam for at vi  sammen med deg kan tilpasse trening og aktivitet på en trygg og god måte.

TRENINGSVEILEDNING / PT

Synes du det er vanskelig
å komme i gang?

Er det vanskelig å vite hva og hvordan du skal trene?

Våre treningsveiledere er spesialister på trening. De hjelper deg i gang, lager et treningsprogram spesialtilpasset til deg og følger deg opp i treningen. I tillegg til å være utdannet som personlig trenere har de også helsefaglig bachelorgrad og lang erfaring med ulike treningsformer. Treningsveilederne på FIT4 gjennomfører også regelmessige samlinger/workshops med veileder.

PRISER
TRENINGS
VEILEDNING

Enkelttime 60 min

kr 890,-

5-UKER

10 økter á 55 min

kr 6.950,-

10-UKER

20 økter á 55 min

kr 12.980,-

Gå sammen med noen i en treningsgruppe
Duotimer 20% rabatt pp.
Tre personer i gruppe 30% rabatt pp.

 
 

ÅPNE TIMER

Vi arrangerer med jevne mellomrom gruppeinstruksjon for våre medlemmer. Følg med på facebook for å finne timer. Hver time har et nytt fokus. Eksempler på fokusområder:

  • Mage & Rygg

  • Utholdenhet

  • Skuldre

  • Bevegelighet over- eller underekstremitet

  • Og mye mer

  • Facebook - Grey Circle
 

KURS

Ingen kjent medisin som har like god effekt på helsen som trening. Samtidig er inaktivitet den største risikofaktoren for utvikling av livsstilsykdommer. Derfor legger vi på FIT4 opp til trening som en naturlig tilnærming til helse og prestasjon. Treningskonseptet på FIT4 har dokumentert effekt på over 18 ulike livsstilsykdommer og er samtidig benyttet av  mange av norges beste idrettsutøvere. Basert på nyere forskning, klinisk erfaring og etterspørsel har vi satt sammen spesialtilpassede kurs i en rekke kategorier.

Fit4-44B.jpg
INTRODUKSJONSKURS TRENINGSSENTER

Deltakerne får en gjennomgang av riktig og sikker bruk av de ulike apparatene, en gjennomgang av rutiner på treningssenteret og en innføring i treningsprinsipper. Vi vil også gå gjennom et grunnleggende treningsprogram. På 2. samling tilfører vi øvelsesbanken flere øvelser.

PRIS:

890kr

Fit4w-1.jpg
10 ÅR YNGRE PÅ
12 UKER

Seniorgrupper med fokus på effektiv trening. Dette er trening som har vist reduserte smerter fra leddene, redusert biologisk alder, mer overskudd i hverdagen og inntil 25% redusert sjanse for livsstilsykdommer – i studier gjennomført på NTNU.

PRIS:

3.330kr/mnd

20190822-happy.jpg
REHABILITERING ETTER SLAG

Forskning viser at tidlig igangsetting av effektiv trening øker sjansene for å gjenvinne tapte funksjoner. På bakgrunn av den nyeste forskningen fra NTNU og St.Olavs hospital har vi sammen med professor i Jan Hoff utarbeidet et rehabiliteringsopplegg for å gi det fremste tilbudet på slagrehabilitering.

PRIS:

3.750kr/mnd

Fit4w-36.jpg
HJERTE REHABILITERING

Forskning viser at effektiv utholdenhets- og styrketrening bidrar til å redusere- og reversere symptomene hos hjertepasienter. På bakgrunn av den nyeste forskningen fra NTNU og St.Olavs hospital har vi sammen med professor i Jan Hoff utarbeidet et rehabiliteringsopplegg for å gi det fremste tilbudet på hjerterehabilitering.

PRIS:

3.750kr/mnd

livsstil.jpg
LIVSSTIL 2.0

Vi gjennomfører en kartlegging av fysisk kapasitet og tar opp ernæringsstatus. Basert på resultatene og dine mål utarbeider vi et individuelt tilpasset program for deg. Vi tar en statusrapport og tilpasser programmet med noen ukers mellomrom.

PRIS:

4950kr/mnd

PT-GRUPPE

PT-timer i små gruppe.  Sett opp faste timer hvor personlig trener vil instruere, tilpasse og oppgradere treningen etter deres og dine forutsetninger. Treningen gjennomføres i i små grupper med inntil 3-4 personer. Den legges opp med fokus på de viktigste fysiske kapasitetene; styrke og utholdenhet. Lag en gruppe eller spør oss om vi har en gruppe du kan delta i.

PRIS:

390kr

08-20

TID:

Mandag - Fredag

 
 

VIDEO

FIT4: Treningsveiledning

FIT4: Treningsveiledning

Spill video