Behandling

Vi tilbyr en rekke behandlingsformer og topp moderne rehabiliterings- og treningsfasiliteter. Hos oss jobber det et stort tverrfaglig team bestående av lege, treningsfysiolog, fysioterapeuter, manuellterapeut, ernæringsfysiolog, personlige trenere og fysiske trenere. Sammen bruker vi vår kompetanse for at du skal få best mulig oppfølging underveis og et resultat du er fornøyd med.

BEHANDLINGER

Manuellterapi

Manuellterapeuter er eksperter på muskel- og skjelett systemet og det å sette hele pasienten inn i et større bilde – for så å kunne stille en diagnose og lage behandlingsplan

Terje Skulstad

"Finn først årsaken til problemene, så kommer tiltakene naturlig"

Fysioterapi

Våre fysioterapeuterhar spesialkompetanse på trening og kan både behandle og veilede pasienter med plager med sykdom, skade eller overbelastninger. 

Lege

Våre leger er spesialister innen livsstil, og spesielt på en treningsorientert tilnærming til tradisjonelle utfordringer som blodtrykk, kolesterol, diabetes osv.

Jan Hoff

"Trening er medisin"

Tverrfaglig team

Ved mer komplekse problemstillinger setter vi sammen et team som samarbeider om opplegget rundt pasienten, kunden eller bedriften 

Stian Kwak Nyberg

"De beste løsningene kommer når man minst venter det"

Ernæringsfysiolog

Ernæring er en naturlig del av enhver tilnærming til helse. For å bli mer bevisst, tilpasse og få maks utbytte av kostholdet anbefaler vi en konsultasjon med ernæringsfysiolog

Morten Mysen

"Kostholdet definerer din helse"

Muskelterapi/Massasje

På FIT4 tilbyr vi ulike former for massasje, men har spesialistert oss på behandlende massasje. Vi gjennomfører triggerpunkt, idrettsmassasje, fascieteknikker og klassisk massasje.

Terje Skulstad

"Noen ganger må det bli verre før det blir bedre"

 
 

TERAPEUTER

Stian Kwak Nyberg

Lege med spesialfelt:

«trening som medisin»

Jan Hoff

Professor i medisin
Idrettsfysiolog
Fagansvarlig

Børje Bjelke

Lege
Professor i geriatri

Terje Skulstad

Manuellterapeut, Spesialist idrettsfysioterapi
Personlig trener

Morten Mysen

Ernæringsfysiolog

Personlig trener

Ledig stilling fysio

Behandling på benk
Viktig m/erfaring

 

TILBAKEMELDINGER

Jo Lang-Re

"Etter at FIT4 praktisk talt ble etablert på arbeidsplassen, har jeg endelig innarbeidet gode rutiner på treningene igjen."

Lisa

"Etter 3 år med trøblete skulder er det deilig å kunne gjøre akkurat det jeg vil, uten å være redd for at det skal gjøre vondt."

Tore Borthen

"Siden jeg begynte på FIT4 har jeg  redusert min biologiske alder med 20år. Takk for kyndig veiledning av profesjonelle veiledere"

Alle rettigheter forbeholdt Fit4 AS, Org nr 919 930 497