Behandling

Vi tilbyr en rekke behandlingsformer og topp moderne rehabiliterings- og treningsfasiliteter. Hos oss jobber det et stort tverrfaglig team bestående av lege, treningsfysiolog, fysioterapeuter, manuellterapeut, ernæringsfysiolog, personlige trenere og fysiske trenere. Sammen bruker vi vår kompetanse for at du skal få best mulig oppfølging underveis og et resultat du er fornøyd med.

BEHANDLINGER

Manuellterapi er en videreutdanning innen fysioterapi. For å bli manuellterapeut må man gjennom et toårig masterprogram på universitet etter endt grunnutdanning og obligatorisk pliktår. Totalt tar det derfor minimum 7 år med for å bli manuellterapeut.

 

Hos FIT4 vil du møte erfarne og videreutdannede manuellterapeuter med høy faglig kompetanse. 

Hos våre Manuellterapeuter vil du få:

 • En grundig undersøkelse og vurdering av funksjon/problemstilling

 • Svar på dine spørsmål omkring dine merker/plager

 • Hjelp til smertelindring og egenmestring

 • Fokus på å behandle årsaken og ikke symptomene

 • Råd og hjelp til hvordan hinder at plagene kommer tilbake.

Manuellterapeuter er primærkontakter på lik linke med fastlegene og kan om nødvendig henvise videre til spesialisthelsetjenesten, bildediagnostikk (røtgen, MR, CT osv) eller sykemelde i inntil 12 uker ved behov.

 

Første gang: 650kr
Oppfølging: 450kr

 

Manuellterapi

Manuellterapeuter er eksperter på muskel- og skjelett systemet og det å sette hele pasienten inn i et større bilde – for så å kunne stille en diagnose og lage behandlingsplan

Terje Skulstad.jpg

Terje Skulstad

"Finn først årsaken til problemene, så kommer tiltakene naturlig"

Våre fysioterapeuter har bred kunnskap om bevegelsessystemets oppbygning og funksjon hos frisk og syk og om hvordan fysiske, psykiske og sosiale faktorer bidrar til helse og sykdom. Deres teoretiske grunnlag for fagutøvelsen er forankret i naturvitenskap, samfunnsvitenskap og humanistisk vitenskap.​ 

Hos våre fysioterapeuter vil du få:

 • En grundig undersøkelse og vurdering av funksjon/problemstilling 

 • Svar på dine spørsmål

 • Hjelp til smertelindring og egenmestring av plagene

 • Fokus på å behandle årsaken og ikke symptomene

 • Råd og hjelp til hvordan du hindrer at plagene kommer tilbake.
   

Våre fysioterapeuter har ikke kommunal avtalehjemmel, men vi har avtaler med forsikringsselskapene. Med muskel- og skjelettplager havner man ofte langt bak i køen da andre pasientgrupper ofte prioriteres. 

Fysioterapi

Våre fysioterapeuterhar spesialkompetanse på trening og kan både behandle og veilede pasienter med plager med sykdom, skade eller overbelastninger. 

Hos oss kan du raskt få time. Uansett hvilke symptomer, plager, smerter eller bekymringer du har, vil du få god hjelp av våre erfarne leger.


Med FIT4´s spekter innen diagnostikk og medisinske tjenester vil du trygt og raskt kunne få dine helsetjenester.

 

På FIT4 har vi leger som har spesialisert seg på livsstilsrelaterte plager, og har bred kompetanse på trening som medisin. Våre leger har fleksible arbeidstider og du kan få timer på relativt kort tid.  

Det gjør alt enklere for deg.

Nyhet: Nå kan du få konsultasjon online

 

Vi hjelper deg med både nyoppståtte og langvarige plager. Legene våre utreder, behandler og gir oppfølging. Og med vårt tverrfaglige team får du raskt hjelp fra andre profesjoner på samme sted.

Pris: 890kr

Lege

Våre leger er spesialister innen livsstil, og spesielt på en treningsorientert tilnærming til tradisjonelle utfordringer som blodtrykk, kolesterol, diabetes osv.

Jan.jpg

Jan Hoff

"Trening er medisin"

Liber me sed erat. Dignissim notare in nisl non. Nam esse velit littera ullamcorper facer quod, congue, lectores. Lobortis soluta enim et mutationem, dignissim delenit eua, quarta sollemnes. Non, cum luptatum, eodem ad. Enim nunc, eleifend per legentis, anteposuerit.

 

Saepius notare lorem liber insitam qui hendrerit, consectetuer sit velit soluta. Liber claritatem ipsum placerat mutationem possim littera notare imperdiet. Per cum euismod dignissim seacula aliquip humanitatis lobortis, sit lius.

Tverrfaglig team

Ved mer komplekse problemstillinger setter vi sammen et team som samarbeider om opplegget rundt pasienten, kunden eller bedriften 

Stian.jpg

Stian Kwak Nyberg

"De beste løsningene kommer når man minst venter det"

En kropp i balanse gir en hverdag med energi og overskudd. I en travel hverdag velger vi ofte lettvinne løsninger med halv fabrikkert mat. Denne maten er ofte tilsatt mye salt og andre holdbarhetsstoffer som kroppen lett kan reagere på.

Ved å gå til ernæringsveiledning får du veiledning om hvordan du selv setter sammen et sunt kosthold som inneholder de næringsstoffer som kroppen din trenger for å holde seg frisk i hverdag. Du lærer også om hvordan du kan "lytte" til kroppen for å komme i balanse. 

Hva kan en ernæringsveileder hjelpe deg med?

 • Kartlegging av spisevaner og spisemønster

 • Sette sammen et riktig balansert kosthold 

 • Vektreduksjon

 • Forebygge livsstils sykdommer som Diabetes type 2, overvekt, hjerte og karsykdommer.

 • Underernæring/feilernæring

 • Vitaminmangel

Første time gir en nøye gjennomgang av dine kostvaner og ditt aktivitetsnivå. 

Kartlegging (90min): 1250kr
Kostholdsprogram (60min): 850kr

Oppfølging 45min: 590kr
 

Ernæringsfysiolog

Ernæring er en naturlig del av enhver tilnærming til helse. For å bli mer bevisst, tilpasse og få maks utbytte av kostholdet anbefaler vi en konsultasjon med ernæringsfysiolog

morten mysen.jpg

Morten Mysen

"Kostholdet definerer din helse"

FIT4 tilbyr skreddersydde massasjepakker som er utarbeidet og tilpasset gjennom flere års erfaring og i samspill med fysioterapeuter, massører og manuellterapeuter.

 

Produktet massasje er ikke ment som primær-behandling  men kan være nyttig i forhold til forebygging av plager så lenge du har en noenlunde aktiv tilværelse i hverdagen. Massøren er obs på å identifisere eventuelle problemer som trenger kyndig veiledning og vil ved behov ta i bruk hjelp fra lge, fysioterapeut eller manuellterapi.  Ved langvarige plager eller sterke smerter anbefaler vi først en utredning hos en av våre kyndige terapeuter, eller hos vår lege.

30min: 550kr

60min: 890kr

90min: 1190kr

Muskelterapi/Massasje

På FIT4 tilbyr vi ulike former for massasje, men har spesialistert oss på behandlende massasje. Vi gjennomfører triggerpunkt, idrettsmassasje, fascieteknikker og klassisk massasje.

Terje Skulstad

"Noen ganger må det bli verre før det blir bedre"

Terje Skulstad.jpg
 
 

TERAPEUTER

Stian har tilbragt mye av sin karriere som forsker på NTNU. Her har han spesialisert seg på hvordan hjertets kapasitet påvirker kroppen vår, og den beste måten å optimalisere hjertet.

På FIT4 tar Dr. Nyberg imot alle typer pasienter og legger opp planer for hvordan pasienten kan behandle symptomene mest mulig effektivt.

Stian Kwak Nyberg

Lege med spesialfelt:

«trening som medisin»

Stian.jpg

Jan er fagansvarlig på FIT4 og er utdannet idrettsfysiolog og professor i medisin (dr. philos). Ved siden av FIT4 jobber han som forsker på Det medisinske fakultet på NTNU og St. Olavs hospital.

 

Hoff har blant annet også jobbet med sprintlandslaget, alpinlandslaget, Real Madrid, Celtic FC, Rosenborg og en rekke andre toppidrettsutøvere. Samtidig har han utgitt over 100 vitenskapelige forskningsartikler på PubMed.

Jan Hoff

Professor i medisin
Idrettsfysiolog
Fagansvarlig

Jan.jpg

Børje har gitt ut over 90 internasjonale publikasjoner og er blant de ledende forskerne i verden innenfor aldring. I Norge er Børje én av bare 80 spesialister i geriatri, og én av veldig få som jobber privat. Du trenger ikke henvisning for en konsultasjon. Alle konsultasjoner varer 1 time. I løpet av denne timen vil det gjennomføres en grundig undersøkelse og det utarbeides en tiltaksplan.

Børje Bjelke

Lege
Professor i geriatri

Börje Bjelke.jpg

Terje er utdannet fysioterapeut med videreutdanning i manuellterapi, samtidig som han også er spesialist i idrettsfysioterapi.

 

Skulstad har bred erfaring fra ulike sektorer i helsevesenet, fra behandling på private klinikker til oppfølging i kommune og på sykehus.  Han har også lang erfaring fra toppidretten, både som utøver, trener og fysioterapeut.

Terje Skulstad

Manuellterapeut, Spesialist idrettsfysioterapi
Personlig trener

Terje Skulstad.jpg

Morten  har alltid vært opptatt av trening og helse. Hans erfaring med trening spenner seg vidt, men hans hovedfokus har vært styrketrening og kampsport.

 

Mysen jobbet i flere år som personlig trener på ulike treningssentre før han tok fatt på studiet i ernæringsfysiologi. Nå kombinerer han begge disse utdannelsene som treningsveileder på FIT4.

Morten Mysen

Ernæringsfysiolog

Personlig trener

morten mysen.jpg

FIT4 er alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere. Vårt fokusområde er livstil og livsstilsykdommer, og vi jobber kontinuerlig med å videreutvikle tilbudet vårt etter de nyeste retningslinjene på forskningsfronten i kombinasjon med mange års klinisk erfaring.

Ledig stilling fysio

Behandling på benk
Viktig m/erfaring

image placeholder.jpg
 

TILBAKEMELDINGER

JO.jpg
Jo Lang-Re

"Etter at FIT4 praktisk talt ble etablert på arbeidsplassen, har jeg endelig innarbeidet gode rutiner på treningene igjen."

Lisa

"Etter 3 år med trøblete skulder er det deilig å kunne gjøre akkurat det jeg vil, uten å være redd for at det skal gjøre vondt."

tore.jpeg
Tore Borthen

"Siden jeg begynte på FIT4 har jeg  redusert min biologiske alder med 20år. Takk for kyndig veiledning av profesjonelle veiledere"